Go Back
Rissalat med kylling og bacon
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 4 dl ris (parboiled, jasmin, basmati, brune)
  • 2 kyllingefilet
  • 250 g røget bacon
  • 2 hjertesalat
  • 1 rødløg
  • 2 tomater
  • 1 bdt purløg
Dressing
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • ½ tsk paprika
  • ¼ tsk løgpulver
  • ¼ tsk hvidløgspulver
  • ¼ tsk cayenne
  • ½ tsk spidskommen
  • salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Kog risene efter anvisninger på pakken.

  2. Steg bacon sprødt og knæk det i mindre stykker.

  3. Steg kyllingfilet i lidt af baconfedtet og skær fileterne i tern.

  4. Skær løg i tynde skiver og tomaterne i tern. Skær salaten i strimler. Afkøl den færdige ris under koldt vand.

  5. Bland dressingen og vend den sammen med risen. Vend forsigtigt bacon, kylling og grøntsager i risen.

  6. Anret med salat nederst og derefter ris. Pynt med fintklippet purløg.