Opløs gær i lunkent vand*. Tilsæt yoghurt, og durummel og ælt dejen.
Tilsæt smeltet smør, sukker, salt og et pisket æg.
Tilsæt hvedemel og ælt dejen til den er god og blød og lige akkurat kan slippe fingrene.
(Koldhævning: Stil dejen i køleskabet 8-12 timer og form bollerne om morgenen. De behøver ikke efterhæve.)
Lad dejen hæve lunt under et viskestykke i 60 minutter. Form 12 boller på bagepapir. Lad dem efterhæve lunt under et viskestykke i 30 minutter.
Snit evt et pænt mønster med en skarp kniv**. Pensl med lidt mælk og drys med hvedemel sigtet gennem en si.
Stil en ovnfast skål med vand i bunden af ovnen og bag bollerne ved 200°C varmluft i 15-18 minutter til de er gyldenbrune. Bruges en dampovn, stilles den på ca. 80% de første 10 min, hvorefter der skrues ned for dampen.