Kog 3 dl vand. Tilsæt salt og ris og lad det koge ved svag varme i 12 min og herefter hvile i 12 min.
Steg rød karrypasta et minut i lidt olie i en gryde. Tilsæt kokosmælk og lad det koge op. Tilsæt saften fra en lime og sukker og lad saucen småkoge.
Tør laksefileterne og smør dem i et tyndt lag olie. Grill dem ved god varme og start med skindsiden nedad. Når de er næsten gennemstegte krydres de med salt og peber og vendes i nogle få minutter, til de er gennemstegte. Skær laksen i mindre bidder og læg den til side under lidt staniol.
Snit gulerødder i tynde stave, rød peber og squash i strimler, forårsløg og grønne asparges i skrå stykker på ca. 3 cm. Gem toppen af forårsløgene til pynt. Steg alle grøntsagerne i en wok eller sauterpande 3-4 min ved mellem varme, så de ikke brankes, men bliver sprøde.
Serveres i en skål med ris, sprøde grøntsager, laks og lidt sauce pyntet med toppe fra forårsløgene. Server friskbagt Naan til.