Kylling Ranch Tortilla Wraps | 6pm.dk
Kylling Ranch Tortilla Wraps
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
30 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 500 g kyllingefilet
  • 2 spsk tacokrydderi*
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dl Ranch Dressing
  • 200 g revet mozzarella
  • 1 bdt bredbladet persille (eller koriander)
  • 6 tortillas
Ranchdressing (½ liter)
  • dl god mayonnaise
  • dl Creme Fraiche 6%
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • dl kærnemælk
  • ½ spsk Worcestershire sauce
  • ½ tsk æblecidereddike
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • ½ dl persille, finthakket
  • 1 tsk hvidløgspulver (eller ½ fed hvidløg)
  • 1 tsk løgpulver
  • ½ tsk tørret dild (eller 1 spsk frisk dild)
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 tsk salt
  • Friskkværnet peber
Sådan gør du
Ranch Dressing
  1. Start med ranch dressingen. Pisk alle ingredienser sammen og stil på køl et par timer.

    Resten kan opbevares på køl en uges tid og bruges i en god salat.

Wraps
  1. Skær kyllingfilet i strimler og krydr med taco krydderi. Brun kylling i olivenolie på en pande, gerne i mindre hold, så de ikke koger.

  2. Varm tortilla kortvarigt på begge sider på en varm, tør pande. 

  3. Læg kylling, 1 spsk ranch dressing, ca. 2 spsk revet ost og 1 spsk hakket persille på hver tortilla. Rul tortillaen stramt, så den er lukket i den ene ende.

  4. Steg tortillaerne sprøde på en (grill) pande i et par minutter på hver side, så de får lidt farve.

  5. Server straks.

Noter

*Opskrift på hjemmelavet mexicansk taco krydderi

1 ½ spsk spidskommen
1 tsk chipotle eller chilipulver
¼ tsk hvidløgspulver
¼ tsk løgpulver
¼ tsk tørret oregano
½ tsk paprika
1 tsk havsalt
½ tsk friskkværnet peber