Mexicansk taco krydderi

Der er mange gode færdige blandinger af den ene og den anden slags mexicansk taco krydderiblanding. Men har man mod på det, er det super nemt at lave sin egen krydderiblanding, og det er mindst lige så velsmagende som de købte udgaver – og noget billigere. Det sidste passer en Sønderjyde som mig rigtig godt.

Mexicansk taco krydderi
Forb. tid
5 min
Samlet tid
5 min
 
Antal: 2 madlavninger
Ingredienser
  • 1 ½ spsk spidskommen
  • 1 tsk chipotle eller chilipulver
  • ¼ tsk hvidløgspulver
  • ¼ tsk løgpulver
  • ¼ tsk tørret oregano
  • ½ tsk paprika
  • 1 tsk havsalt
  • ½ tsk friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Bland det hele og opbevar i en lufttæt beholder.

For en glad amatør som mig, er et måleske-sæt uundværlig.
taco-krydderi-1
Hvis du laver denne opskrift, så fortæl mig om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og tag mig på Instagram med #6pm_dk

Har du spørgsmål eller en kommentar? Så vil jeg blive glad for at høre fra dig.