Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
Kyllingeburger
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
800
g
filet af kyllingelår
1
stilk
citrongræs
(eller 1/2 tsk citronpeber)
1
tsk
salt
1
knsp
friskkværnet peber
1/2
æg
2
spsk
rasp
Olivenolie til stegning
1
rødløg
4
tomater
Iceberg salat
8
burgerboller
Burgerdressing
3
dl
græsk yoghurt 10%
2
fed
hvidløg
1/2
tsk
Sambal Oelek
(eller sød chilisauce)
3
tsk
pickles
(eller hakkede cornichoner)
2
spsk
ketchup
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Bland burgerdressingen af yoghurt, presset hvidløg og de øvrige ingredienser og lad den trække i køleskabet.
Hak stilken af citrongræs fint. Kom kyllingekødet i en blender og tilsæt citrongræs, salt og peber. Blend det til en fars.
Rør farsen med æg og rasp og form 8 bøffer.
Steg bøfferne ca. 6 minutter på hver side ved middelvarme
Server burgeren med salat, dressing, kyllingebøf, tomater og rødløg i ringe.
Noter
(burgeren bliver ikke dårligere, hvis man tilføjer to skiver bacon)