Kiks med laks og rygeost | 6pm.dk

Laks med rygeost og radiser

Denne forret er så nem, smager så godt og ser så indbydende ud, at det nærmest er snyd. Med ganske simple ingredienser og på næsten ingen tid, er der en appetizer, som er en gæstemiddag værdig.

Jeg brugte en “delicate cracker” med sea salt fra Wasa som bund sammen med en god røget laks og rygeost. Jeg var faktisk mest overrasket over, at der var friske radiser i grøntafdelingen (i december), men når de er der, så passer de perfekt til rygeosten. Alternativet kan være tynde skiver agurk uden skræl eller en lille skefuld kaviar, hvis radiserne ikke er i sæson.

Laks med rygeost er virkelig god som en appetitvækker, men jeg har også brugt dem som et lille indslag til et oste- og pølsebord. De er helt sikkert også gode til en brunch. Der skal ikke så mange til, når det er en forret eller en lille ret blandt andre, men uanset hvor mange jeg laver, så er de revet væk. Og det er da ikke umuligt, at jeg selv rækker godt til – for jeg elsker den gode kombination af kiks, fisk og ost.

Kiks med laks og rygeost | 6pm.dk

 

Laks med rygeost og radiser

Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 8 fuldkorns- eller hvedekiks
  • 8 skiver røget laks i tynde skiver (ca. 200g)
  • 8 tsk rygeost (ca. 100g)
  • 16 radiser
  • 1 bdt purløg

Sådan gør du

  • Fordel en skive laks, en stor teskefuld rygeost og radiser i skiver på en kiks. Drys med fintklippet purløg og anret på tallerken eller fad.

 

Hvis du laver denne opskrift, så fortæl mig om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og tag mig på Instagram med #6pm_dk

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

Har du spørgsmål eller en kommentar? Så vil jeg blive glad for at høre fra dig.