Kyllingelår i fad med nudler og grønt

Dette er en superlækker og nem opskrift på kylling i fad, som man kan variere i en uendelighed. Grundstammen er lækre kyllingeoverlår, som bare har lidt mere smag end et stykke kyllingebrystfilet. De krydres med favoritkrydderiet og klargøres i ovnen. Til sidst bager favoritgrøntsagerne med i 10 min og det hele serveres med det tilbehør, der nu er i skabet. Nemt, lækkert og en sikker succes.

Kyllingelår i fad med nudler og grønt
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
1 t
Samlet tid
1 t 15 min
 
Ingredienser
  • 8 kyllingeoverlår
  • 1 usprøjtet citron
  • Olivenolie
  • 4 skalotteløg
  • 4 tsk kviste rosmarin eller 2-3 tørret rosmarin
  • 200 g grønne bønner
  • 1 squash
  • 200 g ærter
  • 1/2 chili
  • Salt og friskkværnet peber
  • 100 g feta
  • 250 g nudler
Sådan gør du
  1. Læg kyllingelårene i et smurt ovnfast fad og dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber og revet skal fra citronen samt rosmarin. Skær citronen og skalotteløg i både og fordel mellem kyllingestykkerne. Steg det hele i ovnen ved 200°C i 45 minutter.
  2. Kog bønnerne i 2 min. Skær squash i skiver. Fordel bønner, squash og ærter mellem kyllingestykkerne og steg yderligere 10 minutter.
  3. Kog nudlerne og server med smuldret feta og en smule fintsnittet chili.

Tip
Varier retten med italiensk krydderi, indisk/asiatisk krydderi, kommen, hvidløg, chorizo, bacon, oliven, alverdens grøntsager; gulerødder, peberfrugter, forårsløg, fennikel, cherrytomater, pasta, ris, kartofler osv osv. Mulighederne er uendelige 🙂

 

Hvis du laver denne opskrift, så fortæl mig om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og tag mig på Instagram med #6pm_dk

Har du spørgsmål eller en kommentar? Så vil jeg blive glad for at høre fra dig.