Rejesalat er et “must”, når skal serveres en god frokost hjemme hos os. Denne simple opskrift har alt det gode fra den klassiske rejesalat.
Klassisk Rejesalat
Antal 4 personer
Ingredienser
- 200 g rejer (drænet vægt)
- 3 spsk mayonnaise
- ½ rødløg
- 6 asparges
- ¼ citron
- 2 spsk dild, friskhakket
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Dræn rejerne
- Hak rødløg i tern. Snit asparges i skrå snitter på ca 2 cm.
- Bland mayonnaise med saften fra ¼ citron, rødløg, friskhakket dild og lidt salt og peber.
- Vend rejer og asparges i dressingen.
Prøv også Rejesalat med et Twist, hvis gæsterne skal overraskes af en spændende kombination af rejer og snaps.
Hvis du vælger at lave denne opskrift, så fortæl mig gerne om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og “tag” mig på <a href=”https://www.instagram.com/6pm_dk/”>Instagram</a> med #6pm_dk