BBQ kylling | 6pm.dk

BBQ kylling med ost og bacon

Det er nok en af de lækreste og nemmeste grillretter med BBQ kylling og bacon, som vi længe har fået. Tag en chili og noget ost. Rul en kyllingefilet om det og rul bacon om kyllingen. Smør med BBQ sauce og grill. Så bliver det ikke meget nemmere.

Så fik jeg også mulighed for at bruge min Bourbon Street Spicy BBQ Sauce fra Chili House. Den er stærk, men når den smøres på kyllingen, som senere skæres i skiver, er det helt perfekt.

Jeg prøvede med både almindelig bacon og lufttørret serano skinke og jeg må nok indrømme, at skinken giver den bedste smag. Men der er kun marginal forskel, så det er feinschmeckerei, hvis man vælger det ene frem for det andet.

Server grillmaden med dit favorit tilbehør som for eksempel en god grøn salat eller coleslaw og flutes.

BBQ kylling med ost og bacon

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 peberfrugt
  • 1 chili (efter smag)
  • 50 g cream cheese (f.eks. Philadelphia)
  • 50 g revet cheddar
  • 8 skiver serano skinke (eller 16 skiver bacon)
  • dl BBQ sauce

Sådan gør du

  • Skær hver kyllingefilet i to tynde skiver på den lange led og krydr med salt og peber.
  • Bland cream cheese og revet cheddar i skål. 
  • Snit chili fint og skær peberfrugt i strimler. Kom lidt chili og et par strimler sammen med 1/8 af osten i hver kyllingefilet og rul fileten.
  • Læg 1 skive serrano skinke (eller 2 skiver bacon) på bordet og rul det om kyllingen. Smør med BBQ sauce.
  • Grill dem over indirekte varme i ca 25-30 minutter. Vend undervejs og smør med lidt mere BBQ sauce.
    Er grillen i stykker, kan de laves i ovnen ved 200°C 🙂

GemGem

One Comment

  1. Pingback: Broccolisalat med Græsk Yoghurt – 6pm.dk

Har du spørgsmål eller en kommentar? Så vil jeg blive glad for at høre fra dig.